Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Flash-ig dag väntar!

Lästid: 1 min

Igår fick jag reda så sent som kl.18:30 av På Smällen att jag var 1 av 10 utvalda bloggare i Göteborg som ska få en fantastisk internationella kvinnodag! 

Nyheten kom verkligen som en överraskning! Loppi (som är min bloggportal) bjuder göteborgsbloggarna på eventet. Vi ska nämligen få besöka Upper House och deras SPA & Relax. Sedan ska vi äta middag på Heaven 23 och se på musikalen Flashdance! Det är ju hur lyxigt dom helst! 

Flashdance musikalen på The Theatre (Gothia Towers) hade premiär i Göteborg i fredags och den fick 4 av 5 fyrer i GP så jag är förväntansfull. Gillar ju 80-tals musik! Lets go Maniac! 

Just nu kan du få 100 kr i rabatt på Flashdance The Musical på The Theatre, Gothia Towers, på samtliga söndagsföreställningar kl. 19.30 samt kl. 20.00 under perioden 6/3 – 5/4 2015.

Biljettpris: 695 kr/person för parkettplats (ordinarie 795 kr) och 595 kr/person för läktarplats (ordinarie 695 kr). BOKA HÄR! 

Erbjudandet gäller tom den 15 mars och kan endast bokas via denna länk. Kan ej kombineras med andra rabatter. Max 6 bilj/hushåll. OBS! Begränsat antal, först till kvarn gäller.


#blogg100 -9

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge