Att jag sitter fortfarande uppe medan min man och dotter ligger å snarkar! Det är nu jag får min egentid och jag började pilla i min blogg, redigerat å ändrat på det mesta. Perfektionisten som är jag eller så har jag tvångstankar…

Men ok, jag hade tänkt blogga när vi var ute och åt på restaurang men jag skulle inte vara en trevlig bordsdam.Vi hade inte planerat att gå ut men jag var trött å gnällig tyckte Måns när vi var i källarförrådet och röjde lite medan Tilda sov i sin säng. Måns tyckte att jag behövde komma ut så Måns lilla syster Anna fick komma över till oss. Det var första gången vi hade barnvakt!

Så hur var vår lilla utekväll? Det var en spontan och kort en.  Tilda såg inte att vi gick när hon låg å lekte med fastern på soffan så hon grät in eller så. Vi tänkte gå på bio men platser till Hunting game och Hobbits var såklart slut på nätet eller så var spridda platser. Vi åkte ändå över älven till stan och gick först till Musikhjälpen å checkade in tillställningen. Sedan gick vi till Biopalatset och kollade om det fanns biljetter som nån inte hämtat ut i tid men nej. Så vi tog en promenad på Avenyn och kikade utanför Butcher’s Market, ett nytt hamburgare ställe som vi å det var fullt. Vi promenerade vidare å jag föreslog en öl på Moon Thai Kitchen men hepp… Måns tyckte att vi ska ju snart till Thailand så well well. Det slutade med att vi gick till slutet av Avenyn och vände, kikade in igen på Butcher’s Market å utan platser så åkte spårvagn (2 hållplatser höhöh) mot Linné å gick till Burgersson, också ett hamburger-hak. Måns var visst sugen på en god hamburgare och vi hade inte ätit här innan.

På Burgersson skulle man beställa hambugare och side-orders för sig. Vi tog varsin öl, Måns en Classic med bacon å pommes och jag en Chili burger med ostbollar. Min hamburgare var utsökt och lagom stor. Som efterrätt delade vi på en Texas fudge shake med hasselnötter, jordnötter å kolasås. Notan för 2 öl, 2 ham, 2 sides och 1 shake = 425 kr.

image

Under tiden What’s up lilla fastern A bilden nedan…”en utslagen hjälte”. Så det gick rätt bra för barnvakten. Vi lämnade hemmet strax innan kl.18 och kom hem runt kl.21. Jag får tacka min man för att han ville rasta mig haha 🙂 När vi kom henne så bänkade vi framför tvn alla 3 å en liten.

Lite om Tilda då. Nu när Tilda är så aktiv och det är jättekul att se på hur hon utvecklas. Att man kan leka lite mer med henne men det är också lite tröttsam för hon vill ha underhållning och uppmärksamhet jämt (hmm det låter bekant hahaha). Det är verkligen fart i henne så det var kul att låta någon annan jaga henne när hon var i gåstolen hehe.

Förra lördag började hon krypa och idag ställde hon upp själv med hjälp av soffbordet eller matstolen å hon kan glida ner för soffan med fötterna före utan att ramla baklänges. Det var nån natt hon ställde sig i sin säng och skakade galler å det såg ut som var i ett fängelse. Det går åt skogen med sovrutinen men hon kan i alla fall nu sova i sin säng somna själv efter lite gråt och gnäll. Hon är en kämpe och duktig liten tös med starka ben 🙂

image