Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fiskelyckas med Findus (Sponsrad video) 

Lästid: 1 min

Om jag säger Mat-Tina så vet alla att det är Tina Nordström eller hur? Hon har varit min favorit kock sedan länge, sedan hon började i tv-rutan… och framtills jag såg hennes Tom Kha gai utan Kha som hon lagade i Thailand. Jepp. Då ballade jag ur en gnutta och gormade åt tvn. Men jag gillar fortfarande henne och hennes personlighet. 

Mat-Tina får gärna laga till något thaimaträtt med “plaa” dvs. fisk. Och på tal om fisk så har Tina  tillsammans med Findus tagit fram recept med fisk och visar hur lätt det är att lyckas med fisk. 

Äter du oftast fisk? Jag gillar plattfisk och den skall friteras riktigt knaprig. Jag kokar sällan fisk om jag inte tänker göra kattmat haha! Porcherad fisk är däremot mycket godare tycker jag. Fisk får gärna ångkokas eller köras i ugnen också. Jag är ingen expert på fisk och köper helst färska hela fiskar men fiskgubben får gärna plocka bort inälvorna åt mig. Ska jag vara ärligt så blir det faktiskt Findus djupfryst torsk då och då. 

Tycker du att det är svårt att tillaga fisk? Kolla in Tina Nordströms hur hon fixar fisken så kan du garanterat fixa din fisk redan ikväll. Visst är det lätt? 🙂


/Sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge