Fiskelyckas med Findus (Sponsrad video) 

Lästid: 1 min

Om jag säger Mat-Tina så vet alla att det är Tina Nordström eller hur? Hon har varit min favorit kock sedan länge, sedan hon började i tv-rutan… och framtills jag såg hennes Tom Kha gai utan Kha som hon lagade i Thailand. Jepp. Då ballade jag ur en gnutta och gormade åt tvn. Men jag gillar fortfarande henne och hennes personlighet. 

Mat-Tina får gärna laga till något thaimaträtt med “plaa” dvs. fisk. Och på tal om fisk så har Tina  tillsammans med Findus tagit fram recept med fisk och visar hur lätt det är att lyckas med fisk. 

Äter du oftast fisk? Jag gillar plattfisk och den skall friteras riktigt knaprig. Jag kokar sällan fisk om jag inte tänker göra kattmat haha! Porcherad fisk är däremot mycket godare tycker jag. Fisk får gärna ångkokas eller köras i ugnen också. Jag är ingen expert på fisk och köper helst färska hela fiskar men fiskgubben får gärna plocka bort inälvorna åt mig. Ska jag vara ärligt så blir det faktiskt Findus djupfryst torsk då och då. 

Tycker du att det är svårt att tillaga fisk? Kolla in Tina Nordströms hur hon fixar fisken så kan du garanterat fixa din fisk redan ikväll. Visst är det lätt? 🙂


/Sponsrat inlägg

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge