Kunde inte komma på som vanligt vad jag skulle laga för mat så när jag väl stod i affären igår så plockade jag först på mig Pangasiusfiléer och därefter blev det ett litet blomkål, fänkål, en bunt sparris, palstanacka och purjolök. Sedan fick jag för mig att jag ville ha vitvin. Det är sällan jag köpet vin i tetra pak men det skulle till matlagning så. Dumt att öppna en flaska vin även det är skruvkork.

Tadaa! Använde aldrig purjolök och vitlök… Resten av ingredienser hade vi hemma.

image

Mina små tärningar av potatis, palstanacka och blomkål som var till en puré. Fänkål och blomkål i tunna skivor.

image

Voilá! Ugnsbakad pangasiusfilé i vitvin. Puré på potatis, palstanacka och blomkål. Smörångad sparris. Crudité av fänkål och blomkål. Skirat smör

image

Ganska nöjd med maten och bilden men jag hittar redan massa grejer på bilden som kunde pillas bort… Hmmm.