Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fisk-fänkål-sparris-blomkål-vitvin-smööööör m.fl

Lästid: 1 min

Kunde inte komma på som vanligt vad jag skulle laga för mat så när jag väl stod i affären igår så plockade jag först på mig Pangasiusfiléer och därefter blev det ett litet blomkål, fänkål, en bunt sparris, palstanacka och purjolök. Sedan fick jag för mig att jag ville ha vitvin. Det är sällan jag köpet vin i tetra pak men det skulle till matlagning så. Dumt att öppna en flaska vin även det är skruvkork.

Tadaa! Använde aldrig purjolök och vitlök… Resten av ingredienser hade vi hemma.

image

Mina små tärningar av potatis, palstanacka och blomkål som var till en puré. Fänkål och blomkål i tunna skivor.

image

Voilá! Ugnsbakad pangasiusfilé i vitvin. Puré på potatis, palstanacka och blomkål. Smörångad sparris. Crudité av fänkål och blomkål. Skirat smör

image

Ganska nöjd med maten och bilden men jag hittar redan massa grejer på bilden som kunde pillas bort… Hmmm.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge