Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Firar Tilda 18 mån – Nääs Fabriker

Lästid: 1 min

via Instagram http://ift.tt/1lJDiKq
Det blev en söndagsutflykt. Måns ville ut och åka. Tilda blev inte alls åksjuk de 3 mil vi åkte men hon gnällde å ville inte sitta i bilbarnstolen. Vi åkte förbi Nääs Slott och såg att de skyltade med ” Barnfestivalen” så dit åkte vi till senare å kollade in.
Det var tänkt att vi skulle käka brunch nånstans och vi bara åkte iväg till Nääs Fabriker. Vi har i te varit där tidigare. Attans att vi inte fick plats på brunchen kl.12. Nån jäkel RINGDE in å bokade upp det sista bordet för 4 pers så vi gick till caféet och Tilda å jag åt våfflor.
Tilda 18 månader!!! Trotsåldern kom tidig måste jag säga å det verkar inte finnas nåt slut på det höhö…
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge