Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Finn fem fel: uppblåsbar pool

Lästid: 1 min

Ibland tycker jag är kul med att hitta fel i en bild. Här kommer en om vår uppblåsbar pool… och felen ligger säkert på oss men efter att jag postade denna bild på Instagram så kommenterade flera som hade en likadan.

När verkligheten inte matchar produktbilden på paketet… ??

Vad tänker du när du ser denna bild?

 • 1. Att det saknas 4 pers i poolen?
 • 2. Att poolen har brett ut sig som en dålig sufflé?
 • 3. … och det är för att det inte var tillräckligt mycket vatten?
 • 4. Gräsmattan är inte platt?
 • 5. För lite luft i kanten?
 • Jepp på alla fem punkter… men det skulle bli för djup för Penny även båda barnen älskar att doppa huvudet och vara under vattnet eller simmar runt som koi-fiskar!
 • Print Friendly, PDF & Email

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  CommentLuv badge