Igår kom min bästa fina nygifta vän Linda med sin man på besök här i Halmstad. De bodde på Tylöbäck Hotell i Tylösand och vi hann med en del tillsammans. Vi åt lunch på Bulls Pub i stan, åkte ut till Möllegården och åt italienska glassar på World of Riccardo och på kvällen åt vi sushi. 

Det här med att gå ut på restaurang ned barn. Det blir alltid en utmaning och större utmaning är ju val av restaurang. I och med Linda bodde ute i Tylösand så kollade jag på restauranger där. Priserna i Tylösand var som väntad…svindyra för en barnfamilj. Menyerna var same same…biff, sås, hamburgare, pizza. Notan kan bli upp till 1000kr/pers! 

Då föreslog Linda sushi. Sushi Umai här Söndrum nära oss hade öppet till kl.21. Jag ringde kl.19 och vi kom dit 19:45. Det funkade jättebra med att ha Prim sovande i barnvagnen mitt i restaurangen. Personalen var super trevliga! Tilda fick vara hemma med farmor och farfar. Vi beställde in 4 olika sushi ur special meny och en familjefat deluxe plus 5 öl. Notan gick på något över 1000kr! Riktig gott och mätta blev vi. Jag ska försöka göra sånna fina sushi nån dag men det lär ta mycket tid. Deras maki var riktig bra men risbollarna var inte handrullade mendet gjorde inte så mycket. 

Volcano – rekommenderas!

Familjefat Deluxe 20 bitar