Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fina armband & nyckelringar till välgörenhet

Lästid: 1 min

IMG_4698.JPG
Kolla in dessa! Det är bara en liten sneak peak från min Instagram men jag vill ha allihopa!

Armbanden och nyckelringar kommer från Creative things by Erika. De har hon designat själv och är av träkulor som väger inte mycket. Supersöta tycker jag! Allt i rosa precis som det ska haha!

Dessa kommer våra bloggare som kommer på vårt butiksevent kunna tjingpaxa för endast 50kr/st varav 35kr går till Bröstcancerfonden och Rosa Bandet!

Så mina läsare! Är ni intresserad av köpa dessa urfina armband eller nyckelringar..,eller vill specialbeställa något som jag har gjort? Kolla in Creative things by Erika på Facebook och @creativethingbyerika på Instagram. Där ser ni även flera av hennes produkter som hon har gjort eller för försäljning just nu.

Till Tildas söta kusin Philip som fyller 1 år 3 nov! Det är en napphållare 🙂
IMG_4705.PNG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge