Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Filmpremiär: Tilda går!

Lästid: 1 min

Jippie! Plöstligt så började hon gå själv, utan gråt. De gångerna jag har försökt få Tilda att gå mot mig så var det alltid gråt och gnäll. Hon har varit duktig på att stå å balansera sig på sängen och soffan… Nästa blir det kanske en surfbräda.

Hur gick det till? Så som hon kämpade å lekte med nyckelpigan och så hörde vi Tildas farmor ropade “Tilda går!” Då måste det dokumenteras. Vi har många korta filmer på Tilda som finns på Instagram men här kommer den första filmen på Minbebis.com 🙂

[videofyme id=”6385567″ width=”500″ height=”320″ class=”aligncenter”]

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge