Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Filmer x 3: Tilda bygger

Lästid: 1 min

Nu när jag upptäckte att det gick att lägga in filmer från Instagram så kommer ni få se lite mer av vår vardag,.. som om det inte är nog 😛 Det går så klart att besöka min Instagram eller se i min Facebook om någon skulle föredra det. Filmerna är på 15 sek och det är inget som jag själv har bestämt eller kan ändra på.

Här kommer tre filmer på när Tilda byggde torn. Lite underhållning en hal måndag i Göteborg… Det är jäkligt halt ute nu.

Detta var i fredags 23/1-2015. Inget vi har uppmuntrat eller hjälpt henne med. Ärligt!

View this post on Instagram

Duktig! #thaimorsansbaby

A post shared by Siranee (@thaimorsan) on

På Lekslottet i Tullinge när vi hälsade på mina föräldrar i Tumba/Sthlm i början av januari.

Första gången och detta var andra försöket då jag hann filma.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge