Filmer x 3: Tilda bygger

Lästid: 1 min

Nu när jag upptäckte att det gick att lägga in filmer från Instagram så kommer ni få se lite mer av vår vardag,.. som om det inte är nog 😛 Det går så klart att besöka min Instagram eller se i min Facebook om någon skulle föredra det. Filmerna är på 15 sek och det är inget som jag själv har bestämt eller kan ändra på.

Här kommer tre filmer på när Tilda byggde torn. Lite underhållning en hal måndag i Göteborg… Det är jäkligt halt ute nu.

Hon lyckades bygga "tornet" själv och stolt över det hehe #thaimorsansbaby

A post shared by Siranee (@thaimorsan) on

Detta var i fredags 23/1-2015. Inget vi har uppmuntrat eller hjälpt henne med. Ärligt!

Duktig! #thaimorsansbaby

A post shared by Siranee (@thaimorsan) on

På Lekslottet i Tullinge när vi hälsade på mina föräldrar i Tumba/Sthlm i början av januari.

Första gången och detta var andra försöket då jag hann filma.

Tags: No tags

Leave a Comment

CommentLuv badge