Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Film: Tilda glufsar silken tofu

Lästid: 1 min

Så här vill jag se alla mina barn äta! Att de äter med aptit!

Jag skulle äta min soppa och Tilda ville såklart ha men bara de mjuka silken tofu och hon alla mina tofu bitar typ 50g.

Hon började direkt säga “vad är ddddd? Tilda illa d…Tilda illa” jag sadd att det var “tofu” och hon nickade “jaja Tilda illa tofu”. Så bra…det blir dyrt 😛 Jag får göra de igen. Fast hon är lite som jag, tröttnar på mat fort.

 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Film: Tilda glufsar silken tofu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge