Ohej… Inte långt efter att jag publicerade mitt förra inlägg att vi var på väg så vad hände då? Jo, jag ville inte ge Tilda välling men hon gnällde rätt länge. Tillslut tog jag upp henne och hon fick ligga i mitt knä å sutta på flaskan… Sedan kräktes hon upp vällingen OCH morgonvällingen hela sig och lite på mig medan hon låg i min famn. Tur att jag laddade med massor av handdukar och extra kläder till Tilda. Efter det mådde hon prima som om inget hade hänt. Plåster på naveln-metoden funkade alltså inte på Tilda!

Utsikten från Selma Spas terrass

image

Vi stannade till på Selma Spa+ i Sunne när vi hade 2 tim kvar till Mora. Vi har kört förbi detta ställe flera gånger när vi var på väg till Funäsdalen men då var det inte så lockande dan innan Julafton å kallt. Nu var det jättemysigt och det kändes som ett spa-hotell. Det var folk lite här och där som gick i badrockar eller låg på solbäddar.

Vi gick direkt till terrassen och beställde lite fika. Man kunde se ner till inomhuspoolen och utsikten över bilvägen och sjön var extra trevligt. Å jag måste ha lite av tvångstankar nu när jag tänker efter. Jag ska typ alltid beställa nåt som inte finns i menyn. Jag frågade om de kunde göra en chai latte. Svar nej. Kunde jag då få min latte macchiato på sojamjölk…hmm ok. Hehe, Måns tycker att jag ska alltid vara besvärlig… 😛

image…Å så när vi hade 30 min kvar till Mora så kräktes Tilda upp det sista. Hon vägrade dricka välling, vatten eller äta bullar men kokta pasta gick bra efteråt…

Frågade Tildas faster Maria som är sjuksyster å hennes sambo Jonas som är doktor om barn och åksjuka. De säger att det inte finns något direkt bot för de små… Det är bara vänja sig.