Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fikapause i Norrköping

Lästid: 1 min

Trodde aldrig att vi skulle komma iväg men nu är vi på väg till mina föräldrar i Tumba som ligger 25 min söder om Stockholm. Barnen var så otåliga. Tilda frågade säkert tusen gånger om vi inte skulle åka snart och Prim sprang runt med sina sandaler och ville ha på dem. Prim var nog rädd att hon inte skulle få följa med. Vi kom iväg 13:45 efter städningen och packning. Sedan var hon ledsen i bilen i början så jag fick hoppa back och sitta mellan barnen. Prim blir inte åksjuk som Tilda blev vände hon var bebis men hon gillar alltså inte att åka bil. Det är som hon skäller och skriker så mycket hon kan varje gång. 

Det är 175 km kvar och vi har fikat en stunden på en lekplats i Norrköping. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge