Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fifty shades of Grey ensam

Lästid: 1 min

Jag har aldrig varit på bio ensam och inte ska jag se Fifty shades of Grey ensam i en mörk biosalong ihop med främlingar. Är det inte lite konstigt att det är en romantisk och erotisk film å det är rusning. Biljetterna är typ slutsålda inför den 14 feb – Alla Hjärtans dag.

Nu är det så att jag har en fri biobiljett som går ut idag. Så jag bokade in EN person på den filmen på söndag mitt i salongen.

Tanken är att jag ska hämta ut biljetten och sen lämnar tillbaka å får förhoppningsvis en ny fri biljett som jag kan använda senare.

(null)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge