Jepp, nu är detta förbannade spelet här… Igen.
Varje år kommer det ut en ny utgåva och uppdaterad med ny musik, lag, bättre grafik…ja jag vet inte vad mer.

Den här gången har den tagit sig hem till oss för 2 veckor sedan utan mitt vetskap. Måns har börjat på allvar igen. Han sitter/ligger fastklibbad på soffan och blir okontaktbar i 15-20 min när han möter motståndaren online. Ok, det är inte lika illa som när jag var gravid eller när Tilda var nyfödd.

Spelet är beroende framkallande för Måns just nu, precis så som jag med min blogg å måste kolla när det plinga till i telefonen eller i ipad MEN skillanden är att jag kan lägga ifrån mig för senare medan han kan inte. Så varje gång man vill honom nåt så hör jag “jag är snart klar… Vänta 5/10/15 min” oftast. Å Måns tycker att det är sååå kul att reta mig genom att säga ” jag måste hem för jag har en viktig match”… Döööh! Han blir dock inte aggressiv eller svär på tvn som många killar kan bli.

Jag skriver det här inlägget efter att jag läste Hannah me Hs inlägg igår om just detta och jag är inte verkligen ensam haha. Jag spelade mycket tv-spel förr och jag tror det är dags att konkurera FIFA 15 med träningsvideo på Youtube hehe…

Hur många av er har det just nu så här
Jag kanske ska gå naken framför tv… Inte säkert att han bryr sig… Failed! Haha

Det är inte så att Måns inte får spela… Man stör sig på honom ibland. Så om era män därute vill möta Måns så heter han Mumbo_mumba!
IMG_4398.JPG