Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Febrig söndag 

Lästid: 1 min

Det blev inget större jobbdag idag än att kramades med Prim som låg i högfeber imorse. Sedan var hon degig hela dan, krasslig i halsen, dålig aptit men ville i alla fall äta klämmismat. Hon säger “am am” och pekar mot allt så man får gissa. Det brukar vara vattenflaskan, bananen, iPad och idag var det nåt nytt…amningskudden som hon fick smak för! 


Hon ville sitta eller ligga i “pölet” så här fick jag ge henne nackstöd. Och yes vi har en till som är beroende av iPad men hon byter ocv trycker på allt hela tiden. Hon har lärt sig väldig snabbt. 

På kvällen fick Prim högfeber och började svettas igen så hon fick en tesked flytande Alvedon och somnade. Måns åkte till Halmstad för att hämta hem Tilda som var med farmor och farfar en hel vecka. Nu är alla hemma och zzz…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge