Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Feberfri och retsticka!

Lästid: 1 min

Jag låg i sängen och lyssnade på Tilda, Prim och pappa i badrummet som skulle borsta tänderna innan läggdags.

Tilda är feberfri men säger att hon mår dålig ibland. Hon har i alla fall mycket krafter nu, tillräckligt för att skrika, trotsa och vara allmän bråkig. Innan tyckte hon bara att det var tråkigt att vara sjuk och orkade inte göra nåt, inte ens äta en Piggelin. Hon tjatade tidigare ikväll att hon ville ha Chicken Nuggets, försökte slå mig för jag sa nej och tyckte att jag skulle inte säga si eller så.

Jag hörde de i badrummet… alla skulle borsta tänderna. Prim ville vara med och kröp på sitt roliga snabba sätt ner från sängen och till badrummet. 

Tilda: Bad baby!

Prim
: mamma!

Tilda
: Bad baby! Bad baby! Hon är dum, varför är hon dum mot mig!?

Prim
: mamma!

Tilda
: Det är pappa, inte mama! Pappa!

Prim
: Pappaaaa, pappa, papppa…

Tilda
: Aaaaahaaaaaah…

Igår när båda somnade tillsammans

Jag hoppas att Tilda och Prim kommer ha kul tillsammans. Prim är en liten retsticka! Faktiskt. 

Tilda var degig igår och låg på soffan. Prim ville klättra och stå på Tilda eller rullade sig över Tilda hehe. När Prim inte fick vara med så kunde Tilda bli ledsen och ropade efter Prim att hon skulle vara med. När Prim var med och ville trycka på IPad, då var det inte roligt längre för Tilda. 

  Sedan har Tilda sagt flera gånger att hon vill att Prim ska vara större så att de kan leka. Prim är bara lite överallt nu och måste utforska.

  Print Friendly, PDF & Email

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  CommentLuv badge