Thaimorsan

Familjeliv & Matglädje

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Feber och ihålig hosta

Ibland går det riktig fort med feber och hosta. Nu lugger Tilda och gny efter varje “host-host” och är jätteledsen. Hon hostar som om hon skulle kräka varje gång. När jag frågar om hon ska kräka så svarade hon med ett skak på huvudet och lipade. Hennes hosta låter ihålig och inte slemhosta. Nu ligger hon på magen med huvudet på mina axlar och tittar när jag bloggar och hostar mindre hmm… Tror att hon tycker att dt är mer jobbigt att hon vill sova och störs sig på hostan och snorig i näsan. 

Och jag som sade bara nån timme tidigare att Tilda har inte varit sjuk på 2 veckor… Tvii….tviii! Där fick jag allt.

#blogg100-43

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge