Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Feber och ihålig hosta

Lästid: 1 min

Ibland går det riktig fort med feber och hosta. Nu lugger Tilda och gny efter varje “host-host” och är jätteledsen. Hon hostar som om hon skulle kräka varje gång. När jag frågar om hon ska kräka så svarade hon med ett skak på huvudet och lipade. Hennes hosta låter ihålig och inte slemhosta. Nu ligger hon på magen med huvudet på mina axlar och tittar när jag bloggar och hostar mindre hmm… Tror att hon tycker att dt är mer jobbigt att hon vill sova och störs sig på hostan och snorig i näsan. 

Och jag som sade bara nån timme tidigare att Tilda har inte varit sjuk på 2 veckor… Tvii….tviii! Där fick jag allt.

#blogg100-43

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge