Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Feber igen

Lästid: 1 min


Tilda hade feber igår och var kokhet när vi kom hem från stan. Det var första gången jag kunde se att hon hade feber om jag inte kände på henne hennes rygg. Hon såg dåsig ut i ögonen och jättekrängig. Så hon somnade direkt i vagnen och sov i 2 tim typ till kl.17. Sedan fick hon thaimedicin mot feber som smakade jordgubbar med paracetamol. Hon fick en dos på 5 ml enl. anvisningen å det hade vi i vällingflaskan. Hon fick bara en halv flaska då hon vägrade medicinen. Det var som att hon har lärt sig att allt som smakar gott är inte godis å medicinen dissade hon verkligen. Det gick inte att mata med sked eller suga ur “sprutan”. Efter 30 min, vad hände? Då fick hon tillbaka talförmågan och lekte med ipad och tjooade som inget hade hänt och febern gick ner inom 1 tim. Effektivt thaimedicin!

Denna söndagsmorgon är hon sig själv igen. Väckte mig, satte sig på mig och hoppade å grinade efter ipad. Ja, hon är en ipad-junkie.
IMG_5386.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge