Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fastnade i hissen

Lästid: 1 min

Asså… Ibland orkar jag inte med mig själv! 

Igår hade jag vägarna förbi Folktandvården vid Wieselgrensplatsen och skulle passa på prata med de om Tildas tidsbokning hon hade fått till torsdag. Hon hade ju redan varit hos en annan som var närmare oss. I alla fall. I byggnaden var det en trappa upp men typ 30-40 trappsteg att gå. Utan att tänka ställde jag mig i hissen. Den hade glasrutor och man måste trycka å hålla in knappen hela vägen om man ska upp eller ner. 

Hissen gick ju som väntad, ganska seg alltså och det kändes evigheter. När jag väl var uppe så öppnades inte dörren per automatik. Den öppnade inte alls. Jag kom inte ut. Jag tryckte och tryckte på knappen, höll in knappen och tänkte….fan! Det var ingen i väntrummet. Bra, ingen ser mig…tänkte jag då. Pinsamt. Receptionisten i båset såg inte mig…hmmm. Tryckte igen på knappen, höll in knappen, tryckte på dörren. Jag stod i en glaskub, typ. Fan, fan, fan. Tillslut så såg receptionisten mig och ropade genom båset…”Du måste hålla knappen in hela tiden”. 

Det måste spöka eller nåt för jag gjorde ju allt innan hon sade. Å så klart, efter det så jag tryckte å höll in knapoen igen och rörde hissen på sig lite till och …”klick”….. Jag lyckades komma ut och kläckte ur mig “skulle bara prova hissen för jag fick inte åka med den förra gången med barnvagnen då den var trasig…” öhm…. Varför sade jag så! Låtsades som ingenting och avbokade Tildas tid där och tog trappan ner…  Orka inte med mig själv asså! 

#blogg100-34

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge