Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fästing alert!

Lästid: 1 min

Den här lille-skiten satt strax ovanför Tildas vänstra öra. Igår var det bara ett litet svart prick som Måns trodde var en flugskit. Han kände inte på den. Idag råkade jag se pricken med den var lite gulaktig och jätteliten. Jag sade att det var en fästing. Doktor J och sjuksyster M här konstaterade att det var en fästing. Jag skiter i pincetten och rykte ut skiten med mina naglar medan Tilda satt och lekte. Det hördes litet ljud “kkkik” och så var den loss…och började gå på mitt finger. Det såg ut att jag fick med allt. 

Så många fästingar som jag har ryckt på mina 5 hundar i Thailand… No problem! Konstigt nog så har jag aldrig fått några fästingar då, bara en när jag gick i skogen i Sverige när jag var liten.

 

Man kan tro att den har suttit ett bra tag. Det var zoom på bilden. Den var typ 2mm och spg flrst ut som en hudutväxt. Tog bort lätt med mina naglar…å den började krypa direkt!

En kommentar om “Fästing alert!

  1. Blä för de där otrevliga krypen. Tur att ni såg den i tid iaf. Jag hittade två på min man för ett par veckor sedan. jag tycker dom kan stanna i gräset:P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge