Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Farsdagsbjudning på söndag!

Lästid: 1 min

Kolla vad som kom med posten för några dagar sedan, ni har säkert redan sett i mitt Instagram.

Ett gäng goodies av Zetas röror och antipasti produkter som jag ska få testa. Jag får dessutom bjuda in 6 pers som Buzzador tror att det ska räcka till. Yippie!

Å en burk med Halkidiki grekiska oliver också 😛

image

Kom på en brilliant idé! Det ät ju Farsdag och i stället för att fira Måns med tårta så har jag bjudit in På Smällen Emma med Jair och Lucas plus Mamma Petra med Fredrik och Charlie hem till oss på lite antipasti, thai-italienskt krubb å tiramisu! Måns gör jättegod tiramisu så det får han gärna göra, säger jag som var kallskänk/dessertkock en gång i tiden hehe. Det får blir en liten bloggträff med playdate å firar Farsdag ihop. 🙂

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Farsdagsbjudning på söndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge