Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Farmor och farfar på besök

Lästid: 1 min

Har ju inte berättat att Tildas farmor och farfar komm besök från Halmstad igår. Farfar hade ett jobbärende på “Hotell Gripen” som han kallar… Häktet alltså hehe. Farmor passade på att åka med upp och träffa Tilda. I Tisdag var de här också men då träffade de kusinen Philip. Bäst att dela uppbesöket ja.

Så jag spenderade nån timme med svärmorn och när svärfarn kom så fick han lite kaffe och smakat på Måns goda 24h surdegskanelbullar medan vi tjejer promenerade iväg och hämtade Tilda lite tidigare på förskolan. Farmor fick en lite rundtur på Tildas förskola och träffat å pratat med personalen så det var ju bra. Väl hemma så blev det en sen lättlunch och wienerbröd. Måns kom dessutom hem redan vid 16-tiden så han hann träffa sina föräldrar.

Tilda vet nu att det var farmor och farfar å hon gav båda många kramar och pussar. Idag ska Tilda också ringa videosamtal till mormor på Line så mormor å morfar inte bli ledsna.

Bjöd på raggmunk i långkanna! Jag gillar att äta med creme fraiche och stenbitrom 🙂

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge