Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Familjevecka – Åbybadet & middag

Lästid: 2 min

Måns är ledig hela veckan och det blir familjeveckan för oss här efter en vecka i fjällen med Måns familj å en vecka i huvudstaden med mina.

Igår blev det en spontan besök på Åbysbadet som är också en upplevelsebad med rutschkanor och uppvärmd bassäng med 33 grader! Vi var där med På Smällen – Emma å familj, Petras familj och Malin med sin Anton. Det var faktiskt jättekul. Måns tyckte att jag var lite sådär anti-bada-ihop-med-andra eller ville inte alls. Det är ju inte så fräsch när man tänker… Flera hundra halvnakna vuxna plus barn under ett tak plus att folk går till ett badhus å näckar sig inför andra helt naturligt… Tilda älskar vatten och att bada å trivdes som fisk i vatten. Hon ville dra iväg själv å sparkade å ålade så mycket hon kunde.

Sedan på kvällen blev det också en spontan middag hos oss där Emma och Malin med familj kom på lite rice & curry hos oss. Emmas Lucas och Malins Anton lekte faktiskt tillsammans med Tilda. Jag tror att Tilda körde härskarteknik över pojkarna. Hon kunde stå och skratta högt ” hahaha” like a boss eller puttade bort pojkarna när de lekte med hennes leksaker. Hon gav med sig efter ett tak, att det var ok att dela med sig. Ett tag var Lucas i tältet med Anton och Tilda var utanför och försökte hoppa på tältet eller pressade ihop den. Alla skulle så klart ha samma leksak. Blåste jag upp en ballong så måste alla ha varsin å så skulle Tilda ta alla tre ballonger.

Emmas Jair och Malins Conny var barnvakt i vardagsrummet som blev en riktig lekstuga. Alla hade trevlig och maten var som vanlig god… även jag själv tyckte att jag hade misslyckat stort med curryn men det var bara jag som vet vad som fattades. Mer om den en annan gång 🙂

Tyvärr inga bilder från badhuset. Emma & Jair hade med en vattentätkamera så jag hoppas på några fina bilder från dem.

Jairs fick vara bartender och skakade äkta brasilianska jättegoda caipirinha till oss och så fick han göra Pina Colada för första gången med lite instruktion från mig. Det var jag som tänkte göra det till Emma men var upptaget med maten å annat. Emma tyckte att hennes drink var god i alla fall. Vi avslutade middan med lite Bailey’s provning då alla fick även smaka på Bailey’s Lux Chocolat.

Barnen hade kul och det hade vi med. Vi får göra om.

IMG_0557.JPG

Sämsta bild på Massaman kycklingcurryn som jag tyckte var inte så lyckad…
IMG_0558.JPG
Kul att min trämuddlare kom till användning hehe
IMG_6049.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge