Tilda hade feber inatt men det gick över utan medicinering. Måns sov med henne och hon kräkte upp slem men pigg på morgonen. Bra det. JAG hade som mål att vi skulle komma ut lite om solen tittar fram vilket den gjorde. Vi kom dock inte iväg förrän vid 14-tiden men det visste jag redan. Jag och Prim var sist och mycket skulle packas och Tilda ville ha med allt. Hon var snäll och ville mer än gärna låna ut sin vagn så att bebisen kan ligga i korgen, själv ville hon åka ”blå vagnen”, hennes Babyzen Yoyo. 

  

Vi var på Göteborgs Stadsmuseet och besökte Barnens hörna. Måns hade inte varit där och jag visste inte heller om jag hade inte följt med Emma en gång. Nu vet Måns i alla fall var han kan gå med Tilda när han är föräldraledig.

Vem hade roligast? 😉  
 Och här kunde man testa några instrument.., 
Och Baby Prim sov i princip hela tiden.