Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Familjeutflykt på Stadsmuseet

Lästid: 1 min

Tilda hade feber inatt men det gick över utan medicinering. Måns sov med henne och hon kräkte upp slem men pigg på morgonen. Bra det. JAG hade som mål att vi skulle komma ut lite om solen tittar fram vilket den gjorde. Vi kom dock inte iväg förrän vid 14-tiden men det visste jag redan. Jag och Prim var sist och mycket skulle packas och Tilda ville ha med allt. Hon var snäll och ville mer än gärna låna ut sin vagn så att bebisen kan ligga i korgen, själv ville hon åka “blå vagnen”, hennes Babyzen Yoyo. 

  

Vi var på Göteborgs Stadsmuseet och besökte Barnens hörna. Måns hade inte varit där och jag visste inte heller om jag hade inte följt med Emma en gång. Nu vet Måns i alla fall var han kan gå med Tilda när han är föräldraledig.

Vem hade roligast? 😉  
 Och här kunde man testa några instrument.., 
Och Baby Prim sov i princip hela tiden. 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Familjeutflykt på Stadsmuseet

  1. Har ni bestämt namn än? Tilda & Elisa/Eliza? Hon är så himla gullig!
    Mysigt med utflykt i den härliga vårsolen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge