Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Familjemiddag på Danilo Kungstorget

Lästid: 2 min

Många firar idag Alla hjärtansdag men när man har barn så är det bara glömma att man ska få ett bord till kl.19. När man väl är på restaurangen så är det inte säkert man får äta i lugn och ro med softad belysning.

Danilo Kungstorget | Vi fick sitta precis i hörnet och köket

Idag hade jag bokat bord så sent som vid lunchtid på Danilo Kungstorget och till kl.16. Vi skulle äta efter att vi har varit på Universeum med barnen. Varför jag valde Danilo var för att jag köpte presentkoder på Let’s Deal för att testa den nyöppnade restaurangen.

“Lost in translation” Appertizer for 2 to share ser ut så här, 219 kr…inte värt att dela eller beställa. Det såg ut som något hade bråttom och slängde upp lite kaninmat på tallriken som dekoration.

Måns undrade varför jag beställer alltid maträtter som jag vet att jag inte kommer tycka att de är bra.


Min appertizer åt jag som huvudrätt och den heter alltså “Lost in translation. Ätbar men inte mer.

Asså… jag har gjort bättre rullar även när de var mindre fina. Det var 4 bitar som man har slaktat…

Gyoza var ok, dock torra sushi och sönderskurna “färska” rispappersrullar med bara glasnudlar och en liten räka eller köttbit.

“Godfather Burger” vad i alla fall god tyckte Måns

Kockarna ville inte “sitta i skiten” (= ligga efter) på denna Alla ❤️-dag hörde jag från det öppna köket, så de hade förpreppat rullarna.

Vi bokade bord till kl.16 och det var inte många kottar på den stora restaurangen… Vi vara klara 16:50!

Pasta med kyckling och krämig tomatsås var faktisk god som barnmat.

Tips! Ät annat där än asiatiskt! Dock behövde inte golvfolket lipa då vi dricksade 10% som vi brukar. Våra barn skötte sig prima utan stök kan jag säga.

Prim sov hela tiden och Tilda var lite krånglig då och då men kastade inte maten omkring sig. Tilda ville bara inte sitta där vi fick bordet och bänkade först sig på annar bord. Vi förstod henne att hon ville sitta var hon ville och på ett finare bord tyckte hon.


Vill inte heller vara superpetig men trasiga kanter på vattenglaset… det var design, snygga tapeter, soffor, möbler och så detta. Tilda fick byta glas med mig.

Nu blir det vila, soffa och film om ungarna tillåter mig! Riktig förkyld  nu men skönt att vi har spenderat dagen på Universeum och ätit ute.

Hoppas ni får en fin dag, om du/ni firar eller ej!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge