Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Familjedag på Liseberg

Lästid: 1 min

Ursäkta att mina inlägg kommer oftast dagen efter, så trött igår efter en lång härlig dag. Ändå blää att man måste gå upp innan kl. 8 på en lördag… Och idag kl. 7 för lilla Trollet vill upp å röja.

image

Igår var vi ju på Liseberg men Måns jobb. Vi fick vara i Spelhuset och testa de flesta spelmaskiner mellan 9.30-11 å parken öppnade kl.11 så det var lite kul. Sedan försvann alla på olika håll. Vi kollade in Kaninlandet i alla fall. Nu var det lite roligare när Tilda ville knata runt och titta på allting. Hon dansade t o m på discot i Kaninhuset! Vi stannade inte så länge och det var verkligen skönt att lämna parken kl.13 när det började strömma in mycket folk.

image

Vi promenerade upp för Södra Vägen och kom till Heden där man hade invigning för den nya parken med beachvolleyplan, basketbollplan, bouleplan och lekplats. Timo Räisänen var där och spelade för en liten publik.

image

Sedan sade Måns nåt bra, att jag kunde ju ha egentid och så jag shoppade lite men det var så irriterande mycket å jag hittade ingenting till mig själv, bara till Tilda. Istället så kom jag hem med ett nät blåmusslor och lite färska räkor.

Avslutade kvällen med spaghetti cozze och marängsviss plus en drink med Kahlua, Bailey’s och vispgrädde…nom nom! Gjorde räk-musselfond och tomatsåsen själv, och slungade spaghettin portionvis á la minute, bäst så! 🙂 Måns stod för marängsvissen och gjorde chokladsåsen också från scratch. Mycket gott! Igen nom nom nom…

spaghetti med blåmusslor i tomoatsås

image

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge