Ursäkta att mina inlägg kommer oftast dagen efter, så trött igår efter en lång härlig dag. Ändå blää att man måste gå upp innan kl. 8 på en lördag… Och idag kl. 7 för lilla Trollet vill upp å röja.

image

Igår var vi ju på Liseberg men Måns jobb. Vi fick vara i Spelhuset och testa de flesta spelmaskiner mellan 9.30-11 å parken öppnade kl.11 så det var lite kul. Sedan försvann alla på olika håll. Vi kollade in Kaninlandet i alla fall. Nu var det lite roligare när Tilda ville knata runt och titta på allting. Hon dansade t o m på discot i Kaninhuset! Vi stannade inte så länge och det var verkligen skönt att lämna parken kl.13 när det började strömma in mycket folk.

image

Vi promenerade upp för Södra Vägen och kom till Heden där man hade invigning för den nya parken med beachvolleyplan, basketbollplan, bouleplan och lekplats. Timo Räisänen var där och spelade för en liten publik.

image

Sedan sade Måns nåt bra, att jag kunde ju ha egentid och så jag shoppade lite men det var så irriterande mycket å jag hittade ingenting till mig själv, bara till Tilda. Istället så kom jag hem med ett nät blåmusslor och lite färska räkor.

Avslutade kvällen med spaghetti cozze och marängsviss plus en drink med Kahlua, Bailey’s och vispgrädde…nom nom! Gjorde räk-musselfond och tomatsåsen själv, och slungade spaghettin portionvis á la minute, bäst så! 🙂 Måns stod för marängsvissen och gjorde chokladsåsen också från scratch. Mycket gott! Igen nom nom nom…

spaghetti med blåmusslor i tomoatsås

image

image