Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Familjedag på Göteborgs Galopp

Lästid: 1 min

Jag har väntat på den här dagen. Att vi skulle hitta på nåt kul och åka på utflykter och detta var på listan. Det blev ännu bättre när det inte var så långt att åka för det var bara 15 min med bil. Men…som vanligt här när vi ska nånstans nuförtiden så tar det sånt tid och båda ungarna gråter. 

Idag bar det av till Göteborgs Galopp som har öppnat efter 10 år och firade med en familjedag.  Vi kom precis kl.14 när Panetoz skulle uppträda. 


Det var mycket folk och jag hade Prim i bärselen för första gånge utomhus. Hon brukade vara arg när hon fick sitta i bärselen men idag tyckte hon nog att var skönt att känna vinden och somnade gott till musiken.


Tilda var sur som vanligt. Hon vill så mycket men när det är mycket folk så ville hon inte lämna vagnen. Vi tog Babyzen och det var svårt att köra och ta sig fram på mycket grus, det var inte bra för nån vagn.

Lollo & Bernie från Ving

Och vi såg ett lopp. Tilda var till en början inte så villig att titta på gallopperande hästar…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge