Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Familjedag i pulkabacken på Sankt Jörgens Park Golf

Lästid: 1 min

Tilda har fått en pulka. Medan jag fixade till mig så fick de gå över till Nids 4 Kids på Backaplan och köpa en pulka. Det blev en Stiga som kostade 99kr! 

  
  
Vi hade bestämt att vi skulle åka pulka idag innan snön smällter bort. Måns kollega tipsade om att man kan åka pulka i Sankt jörgens Park Spa och Golf här på Hisingen. Det är nära oss men det behövdes ändå bil för det är en bra bit in till parkens området. Så Måns packade med varm O’boy och bullar innan vi packade in oss i bilen 😊

  

Det var lagom mycket folk och det var familjer med barn, stora som små. Det är många backar men snön känns som kramsnö och inte riktigt lagt sig så det var inte så mycket fart. Måns fick åka med Tilda och de hann åka tre gånger tror jag medan jag tittade på på toppen. Preggo jag vill ju inte rulla ner för backen! Kom inte in i mina termobyxor heller med magen så efter ett tag frös jag ju i mina tjocka tajts och boost. Inte riktigt rätt klädd men men. 

   
    
 

  

Tilda ville så klart inte hem och fick för sig att klättra upp på ett berg av snö och rullade runt typ hela vägen tillbaka till bilen. Hon fick dock panik varje gång hon tappade sina vantar och fick snö på händerna. Tilda slockade på direkten och snarkade under den lilla bilfärden så hon fick väl 15 min vila och blev pigg igen när vi väl kom hem. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge