Tilda har fått en pulka. Medan jag fixade till mig så fick de gå över till Nids 4 Kids på Backaplan och köpa en pulka. Det blev en Stiga som kostade 99kr! 

  
  
Vi hade bestämt att vi skulle åka pulka idag innan snön smällter bort. Måns kollega tipsade om att man kan åka pulka i Sankt jörgens Park Spa och Golf här på Hisingen. Det är nära oss men det behövdes ändå bil för det är en bra bit in till parkens området. Så Måns packade med varm O’boy och bullar innan vi packade in oss i bilen 😊

  

Det var lagom mycket folk och det var familjer med barn, stora som små. Det är många backar men snön känns som kramsnö och inte riktigt lagt sig så det var inte så mycket fart. Måns fick åka med Tilda och de hann åka tre gånger tror jag medan jag tittade på på toppen. Preggo jag vill ju inte rulla ner för backen! Kom inte in i mina termobyxor heller med magen så efter ett tag frös jag ju i mina tjocka tajts och boost. Inte riktigt rätt klädd men men. 

   
    
 

  

Tilda ville så klart inte hem och fick för sig att klättra upp på ett berg av snö och rullade runt typ hela vägen tillbaka till bilen. Hon fick dock panik varje gång hon tappade sina vantar och fick snö på händerna. Tilda slockade på direkten och snarkade under den lilla bilfärden så hon fick väl 15 min vila och blev pigg igen när vi väl kom hem.