Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Expo

Lästid: 1 min

Det var lite kul att jag hamnade på Expo (träning och hälsa mässan) på Svenska Mässan idag där man ska hämta ut sin startnummer mm. för de som ska springa Göteborgsvarvet 21km loppet imorgon. Jag blev nästan sugen på att springa själv, bara nästan…eller kanske var det för snygga träningskläder man kunde köpa där haha! 

Tilda är väldig fäst vid sin vällingflaska! Dags att gömma/slänga flaskorna och säga att de har försvunnit precis som med Youtube som hon fortfarande tjatar om. 

Kul Toughest-bana om man ville testa. Dumt att skada sig innan loppet…

Nom nom…

Innan vi gick till Expo hälsade vi på Måns kontor och träffade hans kollegorna. Nästan hela kontoret ville titta på vårt lilla sötnos och Tilda trollet 🙂


Imorn kommer barnens farmor och farfar. Tilda ska få springa Minivarvet igen. Hoppas jag slipper bära runt henne för sist vågade hon inte springa på banan.

Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer om “Expo

  1. Men åhhh minivarvet! Det hade jag helt glömt bort! Nästa år får du säga till mig så att Lucas och Tilda kan springa tillsammans <3

  2. Vet du vart man kan hitta de där moccarutorna?! Vilket varumärke gör dem? Har försökt googla på det som står på förpackningen men hittar ingenting ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge