Jag verkligen… Nu när jag kolla i mina kalender dom jag egentligen inte har eller brukar vara tom, så har denna vecka varit fullt med grejer dom jag har varit på och kommer inte kunna  på eller hinner med, både privata och företagsevent.

Onsdags var det jul- och nyårsinprovning med Senses Wine Club

Torsdag vip-kväll på Tvåla & Tvaga i Haga

Ikväll är det Studio Aveny salongsinvigning 17 – 20.

Ikväll har mina grannar också bestämt att ha en glöggmingel kl.18 och det hade varit trevligt att träffa alla MEN även kolla in vilka idioter som brukar spela högmusik på helgerna… Första ”grann-fest” dessutom.

Imorn…imorn är det stort. Imorn är det ju södra Sveriges största bloggevent typ. Det har Walles PR & Event (Emilie Walles) ordnat och temat är ”familj”… dock utan barn och man, bara vi bloggare 😛 Så det blir att åka ner över dan.

 

image

 

Imorn är det också Kville Jul och Derome har visningar på sina lägenheter. Måns och Tilda får gå och titta utan mig fast jag hade velat se lägenheterna med egna ögon…

Klick på bilden för att förstora!

image

 

Å nästa vecka är det en vinprovning i schemat 🙂 plus att vi får besök från Halmstad och Mora, så eventuellt..? JULBORD eller jultallrik… eller annat gott.

Kul när det väl händer något…å snart är det Jul!