Här kommer ett inlägg om när jag fick besöka Mat.se i Västra Frölunda här i Göteborg. Eventet anordnades i samarbete med Mat.se och @JENNIFEROCHMOLLY som arbetar på Alberts Städservice som social media-ansvarig. Jennifer gjorde ett toppen jobb som arrangerade detta.

Hos Mat.se

Det var en riktig trevlig kväll med bekanta ansikten som jag har träffat tidigare och äntligen fick jag träffa några av de i verkligheten.

Vi fick hänga i Mat.se inspirationskök med kockarna Michael Krantz och Kristin Johansson. Det är de som skapar hela menyer för fem dagar varje vecka.

Kockarna bjöd till med en vacker uppsättning av god mat och fräscha råvaror, mousserande vin och även alkoholfritt bubbel och flädersaft. Vad sägs som surdegspizza med löjrom och lingondipp till snacksgrönsaker? De var grymt goda!

Surdegspizza med löjrom var riktig lyxig!

Det var superkul att se på när andra kockarna jobbar och det kliade lite i mina fingrar. Jag borde ha frågat om jag kunde hjälpa till haha. Jag fick i alla fall prata med de och vem vet att en dag kanske dyker jag upp och leka lite med de i deras kök 🙂

Mat.se torrlager. Det är inte som i vanliga matbutiker. Här står lite ”huller om buller” men det är medvetet på nåt sätt. Så om man får fel varor så är det riktig fel haha!

Det blev såklart en rundtur i huset där vi fick se deras lager men bara uppifrån. Mat.se finns i dagsläge i Göteborg (V. Frölunda), Stockholm (Årsta) och Malmö (Arlöv) där de gör utkörningar 6 dagar i veckan dvs alla dagar utom söndagar. Man kan även få leveransen samma dag om man beställer innan en viss tid. Företaget skänker även ”defekta” varor eller de som inte håller måttet till Stadsmissionen och med detta motverkar man svinn. Bra för miljön och hjälper de behövande på samma gång.

Hela gänget samlade för en god bit mat. Jennifers blus med rosetten är så himla söt. Allting klär en skönhet som man brukar säga. (Bild: Tessochlex)

Alberts Städservice

Det blev även en företagspresentation med Alberts Städservice som berättade mer om deras tjänster, lösningar och vad de erbjuder.

Här ser vi Victor som är grundare till Alberts Städservice och Jennifer samt Sofie från Mat.se som

Vi har aldrig provat på att köpa en hemstädning (det kan vara att min sambo som städar så bra haha) men det kan hända att vi ska testa. Vår bostadsrättsförening har fixat ett avtal med ett städföretag i närheten som många var nöjda med men Alberts Städservice än en av många som finns i Göteborg om man skulle behöva denna typ av tjänst, med ROT-avdrag men det vet du säkert redan 🙂

Goodies!

Jag säger det som alla gånger. Inget event utan goodies. Det var inget jag hade förväntat mig och jag ser gärna att produkter jag får med mig hem är relaterad till eventet. Det var över förväntan och alla fick personliga goodiebags vilket var trevligt och vältänkt. Ett inlägg om goodies kommer i ett senare inlägg.