Nu har jag sparat detta inlägg så pass länge som i hela två veckor men läs vidare vetja, särskilt om du vill veta hur du kan eliminera 99.99% av bakterier under dina naglar!


Eventet samordnades av min nyfunnen vän Johanna. Hon jobbar i vanliga fall som webbutvecklare driver även bloggen enklaknep.se, en inspirationskälla för alla briljanta människor som vill bli bättre på att blogga men hon delar även med sig av många tips inom IT och webb. Hennes bloggevent för två söndagar sedan handlade om just att nätverka och bli inspirerad av varandra, inte om att få massor med produkter och goodiebags. Det var nyttigt och alltid supertrevligt att gå på event. Vi fick komma till freshnails™ på Lindholmen som var huvudsponsor och lyssna på olika inspo-föredrag.


Fem huvudpunkter var på schemat. Det var Skrivtips för bloggen, att ge dig ut på eget äventyr och finna dig själv, prova naturlig nyttig godis, lyssna på en läkare om hygien och lära mer om freshnails™.


Vi blev bjudna på Richard Juhlins alkoholfria bubbel från deras underleverantör MRGwines.


Så först ut var ett kort föredrag med språkkonsulten Sofia som driver bloggen Textur. Hon lyfte några tänkvärda och kanske nästan självklara saker som en skribent bör tänka på och sedan korrläs, korrläs och KORRLÄS. Jo det gör jag ju och många gånger hittar jag själv många slarvfel eller konstiga meningar.


Talaren nr.2 var Mikaela Söhnchen som drog ut på en mentalresa eller äventyr som hon kallar och uppmanar att alla borde hitta sitt äventyr! Mikaelas äventyr var en löptur i Alperna! Hennes mål var att till fots och ensam dessutom ta sig över Österikes högsta berg och det hela skulle vara 30 mil på 15 dagar…därför ”Austria 30/15+1”.

Sedan fick vi mingla lite till och mumsade på snittar och smörgåstårta.


Under pausen fick vi även testa Saras godis. Hon är apotekare och gör nyttiga godis hemma. Hon ska starta eget företag och behövde feedback på godiset.

Gelégodiset smakade gott trots mindre sött och med naturliga fruktsmaker.


Efter pausen fick vi lyssna och ställa frågor till Dr. Mikael om hygien, RS-virus, Vinterkräksjukan och han berättade om sitt online läkarvård 24h.

freshnails™ 

En introduktion till freshnails™ som var huvudsponsor på eventet.  freshnails™ är under lansering i Sverige men har funnit hur länge som helst i USA.

freshnails™ finns till för att eliminera baciller och bakterier som döljer sig UNDER NAGLARNA med 99.99%! När vi tvättar våra händer och sprita händerna så kommer vi inte riktig åt under naglarna och detta har man bevisat.

Nu har man gjort freshnails™ smidigare och lätt att ta med. freshnails™ har används inom vården och vissa förskolor har börjat använda produkten också. En som jobbar på freshnails™ visade för personalen på hennes barns förskola och de har märkt en minskning på sjukdomar bland barn och vuxna på avdelningen. Det låter ju toppen om man kan få alla att sköta handhygienen bättre.

Textur Sofia, JennyJenny, På Smällen – Emma & Tappakilon-Petra på rad 🙂


Passa på att skaffa freshnails™ som finns att köpa på Apotea om du är nyfiken på produkten. Det går att köpa på flera ställen också framöver men du får googla helt enkelt som jag gör 🙂

Toppen event, härliga bloggkollegor och bra unisex hygienprodukt som är värt att ha. Vinn-vinn!