Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Event med Briska

Lästid: 2 min

Jag har visst inte berättat att jag skulle på ett event med Spendrups och Briska idag! Briska Cider ska lansera 2 nya smaker…Fläder och Blåbär-hallon, som ska även finnas som alkoholfritt. Jag tillsammans med 25 andra utvalda var vi de första som har fått smaka! Och jag kan nu säga att det var Briska och Starclub som har sponsrat mitt och Måns Way Out West VIP-armband 🙂

Här kommer bilderna från dagens event men flerbilder å bättre bilder kommer i nästa inlägg. Jag fick vara fotograf och tog bilder med PåSmällen Emmas systemkamera å vara barnvakt på samma gång… Å jag e en badkruka…så jag avstod från att ta kanske det sista doppet i havet…alla andra badade i utomhusjacuzzin.

Dagens event var lite annorlunda. Man ville göra ett pressrelease i ett mer avslappnad miljö och lite personligare. Det har Jesper Åström verkligen lyckats med! På plats fanns det även representanter från Spendrups, CalleKock med entourage av 4 kockar, 1 bartender och 2 hjälpreda. Vi blev uppassade och så bortskämda!

Häng med här… och imorn kommer det lite mer å bättre bilder 🙂

 

image

Idag klockan 10 kom taxin ch hämtade upp oss hemma, vilken lyx!

Briska Fläder och Briska Blåbär-Hallon! Tadaa!

image

Briska cider – Hantverk från musteriet på Österlen, gjort på äkta must och ska inte smaka saft, riktig goda!

image

Cider med mycket is, Skål!

image

Mer välkomstdrink när vi kom till CalleKocks hus, ett helt fantastiskt sommarhus med utsikt över havet. Calle byggde hus även för olika eventjobb som t ex laga mat med en kock och mingel. I bakgrunden ser ni Calles föräldras hus!

image

Lite tilltugg… Crostini med krabbröra och toast med parmaröra.

image

Mera drinkar med Briska Cider som drinkbas… Fräsch!

image

Fisksoppa med saffran och Chablis

image

Briska Blåbär-Hallon drink!

image

Mingel-buffé! Det fanns mycket gott men jag gillar inte ösa allt på en tallrik…

image

Mera uppfriskan drink med Briska Fläder…å jag fick extra många jordgubbar haha

image

Citron-lime curd pannacotta med halloncouli och kanderade nötter

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge