Jag har visst inte berättat att jag skulle på ett event med Spendrups och Briska idag! Briska Cider ska lansera 2 nya smaker…Fläder och Blåbär-hallon, som ska även finnas som alkoholfritt. Jag tillsammans med 25 andra utvalda var vi de första som har fått smaka! Och jag kan nu säga att det var Briska och Starclub som har sponsrat mitt och Måns Way Out West VIP-armband 🙂

Här kommer bilderna från dagens event men flerbilder å bättre bilder kommer i nästa inlägg. Jag fick vara fotograf och tog bilder med PåSmällen Emmas systemkamera å vara barnvakt på samma gång… Å jag e en badkruka…så jag avstod från att ta kanske det sista doppet i havet…alla andra badade i utomhusjacuzzin.

Dagens event var lite annorlunda. Man ville göra ett pressrelease i ett mer avslappnad miljö och lite personligare. Det har Jesper Åström verkligen lyckats med! På plats fanns det även representanter från Spendrups, CalleKock med entourage av 4 kockar, 1 bartender och 2 hjälpreda. Vi blev uppassade och så bortskämda!

Häng med här… och imorn kommer det lite mer å bättre bilder 🙂

 

image

Idag klockan 10 kom taxin ch hämtade upp oss hemma, vilken lyx!

Briska Fläder och Briska Blåbär-Hallon! Tadaa!

image

Briska cider – Hantverk från musteriet på Österlen, gjort på äkta must och ska inte smaka saft, riktig goda!

image

Cider med mycket is, Skål!

image

Mer välkomstdrink när vi kom till CalleKocks hus, ett helt fantastiskt sommarhus med utsikt över havet. Calle byggde hus även för olika eventjobb som t ex laga mat med en kock och mingel. I bakgrunden ser ni Calles föräldras hus!

image

Lite tilltugg… Crostini med krabbröra och toast med parmaröra.

image

Mera drinkar med Briska Cider som drinkbas… Fräsch!

image

Fisksoppa med saffran och Chablis

image

Briska Blåbär-Hallon drink!

image

Mingel-buffé! Det fanns mycket gott men jag gillar inte ösa allt på en tallrik…

image

Mera uppfriskan drink med Briska Fläder…å jag fick extra många jordgubbar haha

image

Citron-lime curd pannacotta med halloncouli och kanderade nötter

image