Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Event-Lördag – avslöja mina små projekt

Lästid: 2 min

Godmorgon!

image

Utsikt från rum 906 på Clarion Sign Hotel

 

Va, är jag redan uppe innan kl.6 på en lördag, å ingen som väckte mig eller hoppade på mig…galen! Är det för att det är event idag? Yippie! Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig på Deers Bloggmiddag ikväll. Jag tar vad jag har slängt ner i resväskan.

 

På Schemat idag:

9-11 frukost på hotellet

11:30 – 14 Loppi Höst event, Clarion Sign Hotel

18:00 Fördrink i Deers svit, Nordic Light Hotel

19:30 Middag på The Crooked Leg, Nordic Light Hotel

(23:00 hämtning för de 7 utvalda) se info nedan… Surprise! Not anymore 😛

23:30 Dans på Sture Compagniet som VIP

 

 

På eget initiativ:

Jag vill också här berätta att eftersom jag har bl.a jobbat med event. Därför tycker jag det är superkul med projekt. Så när jag fick inbjudan till Deers Bloggmiddan så slog det i huvudet på mig å hade fix-idéer. Jag tog eget initiativ med att försöka fixa att vi 20 bloggerskor skulle komma in nånstan i partyvimlet också. Jag gillar att hjälpa till å fixa grejer och ha mina små projekt. Så jag fixar nattklubben tänkte jag.

Deer ska ha fettmycket credd för att hon har anordnat bloggmiddan och styrt upp allting, och alla goodiebags! Antar att alla bloggare å särskilt aktiva bloggmammor har mer eller mindre “eventare/fixare” i sig. Å så älskar de flesta event! 🙂

Som jag skrev i tidigare inlägg att jag har Jesper på For Sure Media att tacka också. Jag har kommit i kontakt med honom genom Starclub. Sedan var Stureplansgruppen inkopplad och deras förslag var den nya Sturebaren som är lite av VIP delen och kanske lugnare del på Sture Compagniet ^_^

 

Och under veckan fram tills igår kväll har jag varit aktiv med annat projekt. Det skulle bli en överraskning ikväll men jag kan nu avslöja!

Jag tänkte “Vore det inte superfreak att åka Limousine?“.

Å efter kontakt med många limousine företag i Stockholm och mååånga mailväxlande å mååånga offert som jag inte kan betala från egen ficka så har jag ändå lyckas…

Jag har en Limousine för 8 pers som kommer å hämtar oss efter middan. Det är i samarbete med Limo4all. De utvalda ska få cruisa med mig i stan och kommer inglidande på Stureplan. Snackar om entré! Vem har inte drömt om detta? Måste ju avsluta med stil, eller hur!

JAG gillar inte att välja ut nån men efter att limo2 som var kanske kanske, fick en heldags bokning så självklart måste företaget prioritera detta. Annars hade alla fått plats. Så jag säger förlåt nu till er som inte kommer med i limon.

Vet fortfarande inte vilka andra 5 partymammor ska få åka med mig förutom min rummis PåSmällen – Emma och middagsvärdinnan Deer -Jenny, svårt det här!

 

Det kommer bli så kul att träffa alla!

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Event-Lördag – avslöja mina små projekt

  1. Men hur det hade det inte fått vara att få åka med limon?? Hoppas hoppas hoppas jag kommer med 🙂 Vi ses snart! Kram

  2. Jäklar ja, det är onekligen superfreak! 😀 härligt initiativ! Du får hålla dragkamp under kvällen, & vinnarna får färdas i limo 😉 hihi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge