Det är alltid kul att få gå på event… De som anordnar eventet ikväll är Susanna och Liselott. Det är en ”Social Media Lift” event så det kommer bli lite föreläsningar. Den börjar redan kl.18 på Scandic Rubinen. 

Det känns dock lite konstigt att jag ska på event och ska ha med Prim eftersom jag ammar henne. Jag brukar vara jättetaggad när jag ska på något event men på senare tid har jag varit lite off. Det är inte så konstigt när man ägnar all sin tid pt barnen. Dagarna flyter ihop. Jag kommer säkert igång när jag är på plats. Det är också lite så med mig när jag ska ut och resa. Jag har ingen resfeber förrän jag på väg till flyget eller sitter redan på planet. 

Det ska vara trevligt måste jag få säga. Att få komma ut och träffa lite folk, nya och bekanta ansikten och äta middag tillsammans. Jag har knappast några roliga kläder och köpte mig en enkel svart klänning på Gina Tricot som jag kan amma i. Det är skittråkigt med svart men svart funkar ju till de flesta tillfällen. 

Nu är Måns och Tilda på stan och jag ska passa på att fixa mig. Prim har somnat på mig, hon kommer säkert vakna så fort jag lägger ifrån henne…