Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Event ikväll

Lästid: 1 min

Det är alltid kul att få gå på event… De som anordnar eventet ikväll är Susanna och Liselott. Det är en “Social Media Lift” event så det kommer bli lite föreläsningar. Den börjar redan kl.18 på Scandic Rubinen. 

Det känns dock lite konstigt att jag ska på event och ska ha med Prim eftersom jag ammar henne. Jag brukar vara jättetaggad när jag ska på något event men på senare tid har jag varit lite off. Det är inte så konstigt när man ägnar all sin tid pt barnen. Dagarna flyter ihop. Jag kommer säkert igång när jag är på plats. Det är också lite så med mig när jag ska ut och resa. Jag har ingen resfeber förrän jag på väg till flyget eller sitter redan på planet. 

Det ska vara trevligt måste jag få säga. Att få komma ut och träffa lite folk, nya och bekanta ansikten och äta middag tillsammans. Jag har knappast några roliga kläder och köpte mig en enkel svart klänning på Gina Tricot som jag kan amma i. Det är skittråkigt med svart men svart funkar ju till de flesta tillfällen. 

Nu är Måns och Tilda på stan och jag ska passa på att fixa mig. Prim har somnat på mig, hon kommer säkert vakna så fort jag lägger ifrån henne…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge