Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Event hos Manifest PR

Lästid: 1 min

I onsdag bjöd Manifest PR i Göteborg in sina favorit bloggar, jag var en av de wiiih! 


Det var superkul att träffa tjejerna på Manifest PR igen efter ett event som Emma bjöd med mig på NK i våras. Då träffade jag också Citycatwalk för första gången och bekantade mig med Göteborgsmamman. Nu är vi nästan tajta haha. Jag har träffat så mycket fina, roliga, trevliga personligheter genom bloggen.

Manifest PR sticker ut i mängden och de VILL GÖRA SKILLNAD. Företaget gör minst ett pro bono-uppdrag per år som främjar deras hjärtefrågor: feminism, utanförskap, barns rättigheter och hållbarhet. 10 % av vinsten går till välgörenhet. Eventet som Manifest PR anordnade handlade om just ovannämnda.

De samarbetspartner som sponsrade eventet med smått och gott på plats och i goodiebags samt  finfina vinster som hotellövernattning på Falkenberg Strandbad. 

KappAhls hållbarhetschef Fredrika Klarén berättade om hållbart mode och hur KappAhl fokuserar på att hjälpa utsatta kvinnor t ex om deras träningscenter för fattiga kvinnor i Dhaka i Bangladesh och samarbetet med Better Cotton Initiative och projektet “Female cotton farmers project” för hållbar bomullsodling. 

Smyckesföretaget Masomenos (Look Good, Do Good) drivs av två eldsjälar. Deras smycken gör skillnad för utsatta kvinnor i Guatemala. Smycken tillverkas av kvinnorna. 

Här kommer ett gäng bilder som jag har lånat av Manifest PR. Jag glömde min kamera den dagen och stämningen inne på kontoret var “mys” och ganska mörkt för att ta bilder med min iphone. 

Tack till Åsa, Annika, Martina och Elina på Manifest PR för ett kanon event och lärorik kväll!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge