I onsdag bjöd Manifest PR i Göteborg in sina favorit bloggar, jag var en av de wiiih!


Det var superkul att träffa tjejerna på Manifest PR igen efter ett event som Emma bjöd med mig på NK i våras. Då träffade jag också Citycatwalk för första gången och bekantade mig med Göteborgsmamman. Nu är vi nästan tajta haha. Jag har träffat så mycket fina, roliga, trevliga personligheter genom bloggen.

Manifest PR sticker ut i mängden och de VILL GÖRA SKILLNAD. Företaget gör minst ett pro bono-uppdrag per år som främjar deras hjärtefrågor: feminism, utanförskap, barns rättigheter och hållbarhet. 10 % av vinsten går till välgörenhet. Eventet som Manifest PR anordnade handlade om just ovannämnda.

De samarbetspartner som sponsrade eventet med smått och gott på plats och i goodiebags samt  finfina vinster som hotellövernattning på Falkenberg Strandbad.

KappAhls hållbarhetschef Fredrika Klarén berättade om hållbart mode och hur KappAhl fokuserar på att hjälpa utsatta kvinnor t ex om deras träningscenter för fattiga kvinnor i Dhaka i Bangladesh och samarbetet med Better Cotton Initiative och projektet ”Female cotton farmers project” för hållbar bomullsodling.

Smyckesföretaget Masomenos (Look Good, Do Good) drivs av två eldsjälar. Deras smycken gör skillnad för utsatta kvinnor i Guatemala. Smycken tillverkas av kvinnorna.

Här kommer ett gäng bilder som jag har lånat av Manifest PR. Jag glömde min kamera den dagen och stämningen inne på kontoret var ”mys” och ganska mörkt för att ta bilder med min iphone.

Tack till Åsa, Annika, Martina och Elina på Manifest PR för ett kanon event och lärorik kväll!