Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Event hela dan!

Lästid: 1 min

Nu e jag på Scandic Crown och ska träffa ett gäng mammor som har lärt känna varandra genom Instagram. Insta-morsor behöver lite egentid och träffas! Superkul att detta anordnas och vi blir hela 25 pers! 

Insta-mammaträff 2017

Tackvare Johanna som hade ögon över cyberwebben tipsade mig om detta i onsdags. Det var avhopp och arrangören som består av tre tjejer sökte några nya träffsugna mammor. När jag hörde av mig så var det jag som fick den sista platsen yeay! Så spontan är jag och flexibel, count me in 🙂

Detta var igång sedan maj/juni fick jag veta men jag har missat helt. Ska berätta mer sen. Just nu verkar alla mammorna vara nervösa inför träffen och alla känner ju inte direkt varandra 🙂 Det gör ju det hela superspännande och kul! 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Event hela dan!

  1. Tur någon har ögon på webben, för jag hade ju med missat 😉 Så kul att jag fick frågan att hänga på! Så det blev ju väldigt spontant för mig med. Så kul ju!!
    Alltid lika underbart att träffa dig med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge