Event här och där 

Lästid: 2 min

Eventsäsong är igång? 

Då och då får jag inbjudningar till olika event i Göteborg och Stockholm men tyvärr kan jag inte kosta på mig att resa till Sthlm även jag skulle vilja passa på att hälsa på mina föräldrar och vänner. 

Nästa vecka är det två olika eventinbjudningar i Stockholm och samma dag dessutom plus att det är Sthlm Streetfood på Kungsan. Det är ett med HIPP ihop med Loppi ute på Djurgården och en bokrelease på Mood om jag minns rätt…eller Posh? Hmm. Synd i alla fall att inbjudan kom i veckan! Hinner ju inte boka in resorna. Suck. 

Men jag ska inte lipa för här i Göteborg händer ju lite också. September började ju bra 🙂

Lördags: Mammaträffen 2017


I lördag var det “Mammaträffen 2017” som härliga tjejer fick ihop. Jag hade ingen aning men tackvare Johannas tips och jag ansökte då det var avhopp och tur nog fick den sista platsen. 

som var typ året största “get-together-utan att har träffat någon innan-ish” träffen med ett gäng mammor från Instagram. Vi blev 24 stycken och hade kalas kul från kl.11 till 23 då jag kom hem haha! Jag har inte bloggat om det än men snart. Läs Lindas toppeninlägg för hon var snabb med det 🙂 Jag tipsade om Linda för jag vet ju att vid event så kan det bli ytterligare avhopp så sent som samma dag! Och det var typ så då gäller det att vara på fötterna om man vill gå på event haha! 

Kan säga att Instagram gruppchatten pingar till hela tiden. Kul med nya bekantskap 🙂

Idag: Österrikisk sekprovning!


Ikväll ska jag gå på jazzklubb & vinprovning! Älskar när det kommer en inbjudan från vinföretag 🙂 Mina vinkunskaper finns säkert kvar nånstans i bakhuvudet men jag är inte uppdaterad även jag har en sommelierutbildning. Brukar inte heller försöka briljera för det skulle bara tråka ut folk haha! Som jag skrev… inte uppdaterad inom vinvärlden. Men ikväll är det extra skoj! Det är österrikiska sektprovning…torra bubbelviner alltså och Österrike har faktisk fina viner som är värt att prova om du inte har gjort det. Jag bjuder även med två nyfunna vänner som kunde vara superspontan och hänga med. Inbjudan kom ju förra veckan och barnvakt måste ordnas förstås. Annars brukade jag förr gå själv på vinprovningar så det är kul när nån vin hänga med. Sedan är det på ny jazzklubb så det verkar softish! Vilken bra kombo och spännande ska det bli. 

Torsdag: Lindex VIP

Ok butiksevent innebär merförsäljning för butiken men får jag köpa ett par nya byxor till halva priset plus 20% på övriga plagg så why not. Har ratat alla frukostevent för det är helt absurt att gå shoppa kl.7 på morgonen. Kvällsevent är bättre och särskilt om det bjuds på lite bubbel haha (oftast alkoholfritt). 

Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge