Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ett tag svartnade det för ögonen…

Lästid: 1 min

Gräsänka i några dagar ja.

Mannen hade bokat tvättid just idag när han inte är hemma. Tilda är jätterädd för tvättmaskinerna och torktumlaren, även när de inte är igång. Jag hann slänga in två maskiner. Hann med lite städning, skrivit ett viktig inlägg som jag har tänkt på under helgen, tog en lång promenad med Tilda i vagnen…och så glömde jag äta. Tryckte i mig en cheeseburgare och en Iced Frappe.

Hamnade på Willy’s och då… Plöstligt hände det. Det måste vara ljuset eller luften där inne. Benen kändes svaga och fötterna blev tunga… jag gick typ i slowmotion kändes det som, kunde inte fokusera med blicken och det blev dimmigt. Ett tag svartnade det för ögonen…

Jag fortsatte ändå gå med vagnen och tänkte att jag skulle bara ta vad jag behövde. Nej, det skulle inte gå så bra. Tog 2-pack nudlar och blöjor…och pulvergröt. Pulvergröt…vi köper aldrig gröt! Varför tog jag det? Hjärnsläpp. Det var blåbärssoppa och mjölk jag skulle ta ju. Kom till kassan och tänkte snälla, snälla…fort, fort…betalade och kom ut. Ahhh frisk luft!!! Skyndade hem och hämtade tvätten precis innan kl.18.

Hela tiden tänkte jag…inte svimma…inte svimma… för Tildas skull. Måns jobbar i Oslo till onsdag.

  

 

 

2 kommentarer om “Ett tag svartnade det för ögonen…

    1. Blev sugen på blod haha…det har jag gjort i några veckor nu men fick aldrig tag på thai blodpudding 😛 Gör ett försökt imorn. Lätt att bli yr när man ha en rastlös tös hehe. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge