Gräsänka i några dagar ja.

Mannen hade bokat tvättid just idag när han inte är hemma. Tilda är jätterädd för tvättmaskinerna och torktumlaren, även när de inte är igång. Jag hann slänga in två maskiner. Hann med lite städning, skrivit ett viktig inlägg som jag har tänkt på under helgen, tog en lång promenad med Tilda i vagnen…och så glömde jag äta. Tryckte i mig en cheeseburgare och en Iced Frappe.

Hamnade på Willy’s och då… Plöstligt hände det. Det måste vara ljuset eller luften där inne. Benen kändes svaga och fötterna blev tunga… jag gick typ i slowmotion kändes det som, kunde inte fokusera med blicken och det blev dimmigt. Ett tag svartnade det för ögonen…

Jag fortsatte ändå gå med vagnen och tänkte att jag skulle bara ta vad jag behövde. Nej, det skulle inte gå så bra. Tog 2-pack nudlar och blöjor…och pulvergröt. Pulvergröt…vi köper aldrig gröt! Varför tog jag det? Hjärnsläpp. Det var blåbärssoppa och mjölk jag skulle ta ju. Kom till kassan och tänkte snälla, snälla…fort, fort…betalade och kom ut. Ahhh frisk luft!!! Skyndade hem och hämtade tvätten precis innan kl.18.

Hela tiden tänkte jag…inte svimma…inte svimma… för Tildas skull. Måns jobbar i Oslo till onsdag.