Här kommer jag igen. Barnen ligger fastklibbad på mig, Tilda bakom och Prim framför. De två kunde inte ligga jämte varandra för de triggade varandra med skratt då Prim ville göra kullerbyttor och Tilda ville kittla. Jag fick separera de två och Tilda ville lyssna på ”godnattmusik” som jag har i Sportify och hon slocknade efter 5 min. Så vad gör jag? Ligger kvar för jag vågar inte förflytta mig då Prim känner direkt att jag inte är i närheten…så jag ligger kvar…en stund, och passa på blogga…inte klaga men du förstår nog vad om du läser vidare. 

Idag har vi en lagom mör pappa som blev väck av barnen kl.8:30 haha! Måns påstod att han var vaken. Tilda letade upp pappa imorse som fick sova själv i Tildas rum. Han kom hem efter kl.2 på en torsdag och jag räknade med att han skulle vara bakis. Det var inte så farligt och enl. Måns själv så var han inte sist att komma till jobbet kl.10 haha. 

Nu efter 11 år tillsammans så har jag slutat checka Måns när han är med vänner eller på en utekväll. Tror att jag har inte gjort der på flera år. Han kunde dock inte komma på själv att höra av sig när han bestämde att hänga med kollegorna tillbaka till kontoret för att fortsätta festa efter julfesten på Fiskekrogen? Kontoret ligger mycket nära restaurangen ja. Trodde att de drog till nån krog eller nattklubb…tillbaka till kontoret??? Antar att alla pappor passade på att stanna ute så länge de kunde hehe

Detta fick Måns höra på morgonen. Det var absolut inte en utskällning. Jag var ju vaken och hängde tvätt i väntan på att han skulle komma hem! Jag lyssnade efter det där klicket när man låser upp dörren, då kunde jag pust ut och sova.

Vetesjutton vad som kunde hända ute på stan en torsdagskväll och han har två småbarn hemma! Tänkte han inte ett dugg på mig så kunde han väl tänka på barnen. Till hans försvar ”ja, jag ska tänka på det tills nästa gång…”.


Nej vi ”stör” inte varandra när vi är ute med vänner. Det är inte ofta vi är på stan och festa men tänker man komma hem efter kl.22-23 så tycker jag att man kan skicka ett sms. Jag själv tyckte att det var jättesent när jag kom hem vid midnatt förra torsdag när jag var hos en vännina och han var uppe och väntade och undrade när jag skulle komma hem. 

Ett sms kan räcka ja.