Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Energishot istället för kaffe?

Lästid: 1 min

Nu när det är vintertider så blir vi tröttare och tröttare…och deprimerade för att det är mörkt ute fortfare. Hur gör ni för att pigga till? 
Jag har en låda av dessa små hos mig. De är energishot från iGO Energy.   

En 10 ml shots ska motsvara en kopp kaffe och innehåller uppiggande koffein och vitamin B12 som ger snabb energi, L-karni­tin för att boosta prestationsförmågan, Guarana som ökar koncentrationen och Panax ginseng som ger snabb energi. Inget tillsatt socker används och mindre än en kalori per servering. Lätt att ta med också.

Tyvärr så är detta inget för gravida och inte heller för ammande mammor kan jag tänka mig. Jag smakade lite och det var helt ok i doft och smak, fruktigt. Måns fick vara försökskanin 🙂 Han tyckte att energishotsen smakade bra, grape liksom men han brukar annars inte dricka energiprodukter. Det blir en utdelning på Måns jobb… 🙂

Jag testar produkten i samarbete med iGO Energy

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge