Nu när det är vintertider så blir vi tröttare och tröttare…och deprimerade för att det är mörkt ute fortfare. Hur gör ni för att pigga till? 
Jag har en låda av dessa små hos mig. De är energishot från iGO Energy.   

En 10 ml shots ska motsvara en kopp kaffe och innehåller uppiggande koffein och vitamin B12 som ger snabb energi, L-karni­tin för att boosta prestationsförmågan, Guarana som ökar koncentrationen och Panax ginseng som ger snabb energi. Inget tillsatt socker används och mindre än en kalori per servering. Lätt att ta med också.

Tyvärr så är detta inget för gravida och inte heller för ammande mammor kan jag tänka mig. Jag smakade lite och det var helt ok i doft och smak, fruktigt. Måns fick vara försökskanin 🙂 Han tyckte att energishotsen smakade bra, grape liksom men han brukar annars inte dricka energiprodukter. Det blir en utdelning på Måns jobb… 🙂

Jag testar produkten i samarbete med iGO Energy!