Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En vanlig tisdag med glass & lasagne

Lästid: 1 min

Säger det igen att det känns som sommaren är slut MEN idag var det faktiskt varmt ute. Den här veckan har Måns tagit föräldraledig för Tilda så hon går på inte på förskolan. Nästa vecka blir terminstart för henne. 


Vi pysslade fram till kl.14 idag på varsitt håll. Måns började på en ny pärlplatta och försökte göra ett rymdskepp. Sedan åkte vi ner till stan och köpte mera pärlor på Panduro och vidare till Trädgårdsföreningen. Vi spanade in alla tält som man har slagit upp inför Kulturkalaset som börjar imorn. Det blev lite lek i parken och varsin glass i Rosen caféet också. 

Och vi handlade på vägen hem färska lasagneplattor som Måns satte igång och tillagade direkt när han kom hem så vi hade massor ned köttfärssås kvar. (Prim ville gärna sitta i korgen…). 


En vanlig tisdag innan vardagen börjar… 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “En vanlig tisdag med glass & lasagne

 1. Alltså lasagnen för 10 pers eller?? Jag skulle aldrig tillåta David hålla på med pärlor, puzzle, spela data spel eller nåt sånt…det får han göra på sin egentid typ när Mirabelle sover eller när vi har kommit överens om ett egen tid!? Alltså jag kan inte tänka mig David sitta på köksbordet bortkopplad från världen med sina pärlor medan jag underhåller Mirabelle!? Men dessutom skulle Mirabelle inte tillåta sin pappa heller. Det är absolut ingen kritik mot er eller M utan JAG skulle se rött!? Lite självisk är jag.
  Dawan recently posted…Peekaboo and Spooky slot canyon at Staircase-Escalante National MonumentMy Profile

 2. Haha man kan äta till lunch också du vet ? även jag inte så förtjust i rester men vissa maträtter är godare dagen efter…

  Jo pärlor…ska han vara med så valde han själv att göra de figurer han vill haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge