Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En uppdatering om inbrottet

Lästid: 1 min

Min mamma berättade från Thailand att Polisen tror det var 2-3 tjuvar och de hade god tid på sig att gå igenom ALLT i huset.

Pappa har pratat en del med Polisen och ska se om det går att ändra flygbiljetten och komma hem tidigare än mamma.

FOTO: iSTOCKPHOTO

De blev skinnade

Deras kassaskåp som pappa hade skruvat fast tog de med också. I den fanns ALLT av värde såklart. Allt från guld och diamantsmycken som mamma samlade till mig och barnen, reservnycklar till huset och bilarna plus säkert nåt mer för jag har ingen aning hur guldsmycke de hade köpt med från Thailand efter varje resa. Sedan prylar som 7-8 Rayban solglasögon och buddhaamulett med äkta guldram på altaret.

Allt detta är materiella ting

och vi thai brukar säga att man kan ändå inte ta med de när man dör. Men det är själva minnen och historia. Det krävdes tid och svett för att skaffa och samla på sig alla värdesaker som en dag skulle gå till mig, brorsan och barnbarnen.

Man känner sig maktlös och kränkt. Mycket tråkigt.

Print Friendly, PDF & Email

6 kommentarer om “En uppdatering om inbrottet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge