Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En spontan visit i Halmstad

Lästid: 1 min

Igår eftermiddag åkte vi mycket spontan till Halmstad. Det blev även en spontan restauranganbesök  och vi stannande till söndagsmiddag. Tilda är fortfarande hostig men vill gärna stanna kvar hos farmor och farfar och sade  “ni kan komma hämta mig nästa lördag!” med ett stort leende 🙂

Nu är jag kanske en dålig morsan som säger att det är lite skönt med lite avlastning. Prim är så fäst vid mig så jag kan inte ens smyga upp och gå på toa utan att hon vaknar. Prim har också blivit snuvig igen och det är säkert Tilda som har smittat under en hela vecka. Jag och Måns känner också oss lite snuviga. 

Tilda ville så gärna börja på gympa och imorn börjar terminen hos Knatteskutt men jag tror inte att hon är redo. Det skulle ändå inte bli något imorn pga hostan. 

Lite bilder från helgen 🙂Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “En spontan visit i Halmstad

  1. Förstår dig med avlastning! Lilla J är också så fäst vid mig men samtidigt väldigt nöjd så länge hon får vara nära, nära. Imorgon kommer barnens farmor och stannar en vecka så jag tror det blir lite avlastning här med 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge