Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En spontan barnfotografering

Lästid: 1 min

En spontan fotografering nu efter middagen med kusinerna (en kusin saknas)…

Det är inte helt lätt att arrangera eller delegera barnen för en bild när de är överallt. Men här… helt ärligt och plötsligt så satte de sig där på trappan och hade ”möte”.

Jag som alltid har mobilen nära mig tog upp den fort som attan och knäppte ett gäng bilder och samtidig ropade ”stopp stopp” ? De kan ju inte sitta stilla och tyckte det var jättekul att inte sitta still när man sade till. Tilda körde med hennes ”vanliga” smile och Penny lika så.

Kul att jag fick med EN bild där alla tittade in i kameran! Bilderna är oredigerade och inga filter.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge