Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En solig fredag i september…

Lästid: 1 min

Jag kräktes nästan… lukten av svettiga träningskläder i vårt (nu) “fina” förråd och högen av tvätt toppade med Måns träningskläder från igår får mig att vilja kräka och lipa varje gång jag går in i förrådet.

Halsont också. Hösten har kommit ja. Har bitit i lime som vi har överflöd av och med massa salt på. Döda bakterier… Har hela 15 lime och hittade några till i kylen haha

Och grädden på moset… Blev yr av att rensa i mitt Instagramkonto och avföljer en hel hög medan jag vaktade Tilda i badet… 

Men… EN kul grej är på gång och EN annan kul grej är under process… förutom att jag har köpt garn och ska ge mig på virkning igen. 

Kan ni gissa vad det är? De som vet får inte svara haha! Häng kvar för det dröjer inte länge för ett avslöjande. 

En påse snabbnudel behöver inte vara tråkig…   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge