Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En skit stad

Lästid: 1 min

Det som göms i snö, kommer fram i tö…och visst är det så med HUNDBAJS!

Ja just nu är det så i mitt Göteborg (och säkert i andra delar av detta avlånga land…). Alla klagar varje år…

…när snön har smält och hundskit som har gömt sig under snön har poppat upp, inte kul att köra barnvagnen asså. Den korta promenaden på ca 10-15 min till Tildas förskola fick jag zick-zacka mig fram. Det var banne mig skithögar överallt. Inte heller så kul för barnen i Tildas grupp att gå till biblioteket igår och jag mötte de på vägen och deras fröken sa precis samma sak. Stackars ungarna som måste akta sig för bajs hela vägen dit på 15 min. 

Så fort det är snö så vägrar hundägarna plocka bajs efter sina hundar! De tror väl att det är magiskt med snö…att bajset försvinner med snön. Skärp er!   

 Bild lånad av Jenshundartiklar.com

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “En skit stad

 1. Vet, så jäkla äckligt! Likadant här! Och det luktar som f*n nu när det tinar med 🙁

  1. Jag körde ju över en del platta skitspår och höll på att trampa på flera. Misstänker att det är hunddagiset här som har orsakat plus de som är privata hundvakter som jag har sett

 2. Hej thaimorsan!

  Jag själv har hund och plockar givetvis alltid upp efter min hund då jag tycker att det är min plikt som hundägare att plocka upp efter min hund som jag har köpt. Vill dock tillägga däremot att det kan även var katter som har bajsat som kommer fram i tö då deras ägare aldrig plockar upp det dem har skitit eftersom katter tydligen får bajsa överallt tex i sandlådor där barnen leker eller i rabatter på trädgårdar. Jag kollar alltid i en sandlåda innan min son får leka där om det har varit någon katt där och bajsat.

  1. Hej! Absolut, det kan vara katter också. Jag skulle har poängterat att det var stora, riktig stora bajshögar, korvar och spår på små vägar eller trottoaren…därför riktade jag mest till hundägarna som inte plockar efter sina hundar. Det var inte meningen att dra alla hundägare över en kam ☺️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge