Det som göms i snö, kommer fram i tö…och visst är det så med HUNDBAJS!

Ja just nu är det så i mitt Göteborg (och säkert i andra delar av detta avlånga land…). Alla klagar varje år…

…när snön har smält och hundskit som har gömt sig under snön har poppat upp, inte kul att köra barnvagnen asså. Den korta promenaden på ca 10-15 min till Tildas förskola fick jag zick-zacka mig fram. Det var banne mig skithögar överallt. Inte heller så kul för barnen i Tildas grupp att gå till biblioteket igår och jag mötte de på vägen och deras fröken sa precis samma sak. Stackars ungarna som måste akta sig för bajs hela vägen dit på 15 min. 

Så fort det är snö så vägrar hundägarna plocka bajs efter sina hundar! De tror väl att det är magiskt med snö…att bajset försvinner med snön. Skärp er!   

 Bild lånad av Jenshundartiklar.com