Tilda är väldig gnällig…gnäller för det minsta lilla, gnäller för ingenting. Ledsen för allt. Bortskämt unge? “Fem gånger mer kärlek” är en bok som bvc rekommenderade oss att lösa…Tålamod säger jag. 

Igår verkade det vara en sånn dag, en bra dag. Jag har kunnat hålla huvudet kallt och inte tappa humöret, fått äta frukost, besökt bvc, hämtat paket, handlat på Coop, Rusta, ÖoB och köpt snittblommor i en blombutik. Det bästa var att jag har träffat en ny granne genom vårt BRFs facebooksgrupp som jag har skapat och är admin för. Så det blev också en spontan visit uppe hos grannen som ville bli av med lite tomatsticklingar. Jag som dricker sällan kaffe drack faktisk kaffe och tyckte att det var gott, med grädde och utan socker dessutom. Det kan vara att kaffet var inte så starkt…eller så var det bara…en sånn bra dag. Vi pratade säkert i en timme! 


Måns är förkyld och Tilda var på dagiset igår. Måns har experimenterat och gjort thai-köttbullar av fläsk. Till middag blev det nudelsoppa, dock fick vi inte äta i lugn och ro. Tilda var gnällig och ledsen egentligen utan orsak. Det var svårt att få ur henne vad som var felet men efter många utfrågningar och gissningar så visade det sig att hon hade ont i benen…av för mycket lek spring. Åh vad jag ville skratta men försökte vara vuxen här. Hon hade väl växtvärk. 

En sånn bra dag. Hoppas det blir lika bra idag. Vi får idag beträda vår uteplats från kl.17 efter besiktningen. Fri-yeay!