Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En sånn (bra) dag

Lästid: 1 min

Tilda är väldig gnällig…gnäller för det minsta lilla, gnäller för ingenting. Ledsen för allt. Bortskämt unge? “Fem gånger mer kärlek” är en bok som bvc rekommenderade oss att lösa…Tålamod säger jag. 

Igår verkade det vara en sånn dag, en bra dag. Jag har kunnat hålla huvudet kallt och inte tappa humöret, fått äta frukost, besökt bvc, hämtat paket, handlat på Coop, Rusta, ÖoB och köpt snittblommor i en blombutik. Det bästa var att jag har träffat en ny granne genom vårt BRFs facebooksgrupp som jag har skapat och är admin för. Så det blev också en spontan visit uppe hos grannen som ville bli av med lite tomatsticklingar. Jag som dricker sällan kaffe drack faktisk kaffe och tyckte att det var gott, med grädde och utan socker dessutom. Det kan vara att kaffet var inte så starkt…eller så var det bara…en sånn bra dag. Vi pratade säkert i en timme! 


Måns är förkyld och Tilda var på dagiset igår. Måns har experimenterat och gjort thai-köttbullar av fläsk. Till middag blev det nudelsoppa, dock fick vi inte äta i lugn och ro. Tilda var gnällig och ledsen egentligen utan orsak. Det var svårt att få ur henne vad som var felet men efter många utfrågningar och gissningar så visade det sig att hon hade ont i benen…av för mycket lek spring. Åh vad jag ville skratta men försökte vara vuxen här. Hon hade väl växtvärk. 

En sånn bra dag. Hoppas det blir lika bra idag. Vi får idag beträda vår uteplats från kl.17 efter besiktningen. Fri-yeay!

 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “En sånn (bra) dag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge