Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En produktiv dag

Lästid: 1 min

Idag har vi gjort en hel del här men ändå inte hunnit med allt. Målet var att göra fransk nougat… Måns ville det. Det blev inget fransk nougat. Det är kanske lite skrämmande om man inte gjort det innan men glykos behövs i alla fall. 

Döpte rubriken till “en produktiv dag” och nu menar jag att vi gjorde massor med små saker. Man kan definera detta på många sätt men idag var det i alla fall en sånn dag. 

Tilda vill gärna panta…  

Vi slängde skräp i återvinningsrummet i området, reklamerade en skitkass duschstång jag köpte på Rusta som gick sönder efter 3 dagar, köpte nya kläder till Tilda, kollade lite i bokhabdeln,  handlade (även glykos från Apoteket) och så hade vi en bak-verkstad här då jag bakade lussekatter och Måns gjorde knäck utan smör… han hade inte gjort knäck innan och visste inte att han skulle ha smör och följde ett recept. Hans knäck var mjuka, sega och kladdiga…men ändå goda flr det var mycket hackade mandlar. Han vet att jag gillar sötsaker med nötter. 

  

Tilda var extra kinkig till och från, bråkig, kastade saker runt sig och på golvet. Hon fick en egen degklump att leka med men när jag skulle ta tillbaka för att baka ut dem så gav hon mig arga miner och sa “mamma ta egen deg, denna är min deg!”…skulle inte bli förvånad att hon snart kan hitta på historier. 

En batch med stora feta saftiga lussekatter blev det efter lite degkrig med Tilda.  

Fick njuta av “lite” glögg också. Min kopp är 3 ggr så stor som Måns hehe  
Kvällsmat. Quick-fix Phad krapao med nötfärs, bambuskott, paprika, vitlök, färska thaichili och thai citronbasilika. Och ris till. 

  

Hur har er dag varit? 🙂

Nu säger jag zzz god natt! 

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “En produktiv dag

  1. Det låter som en produktiv dag 🙂 här var det -19 igår så vi hade en innedag. Ganska mysigt med sällskapsspel och lucia på tv. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge